سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

شکنجه وحشیانه یک کودک 9 ساله توسط راننده تاکسی!

مأموران کلانتری با کار گسترده اطلاعاتی بلافاصله راننده خودرو را شناسایی و دستگیر کردند و در بازجویی فنی، متهم به ضرب و جرح کودک ۹ ساله و رها کردن او در حاشیه شهر یزد اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اواخر هفته گذشته زوج جوانی با مراجعه به پلیس از ربوده شدن پسر 9 ساله خود خبر دادند.

مادر این کودک به مأموران کلانتری 14 ابوذر شهر یزد گفت: پسرم به آموزشگاه رفته و قرار بود با تاکسی اینترنتی به خانه برگردد. زمان بازگشت وی به مقابل خانه رفتم اما هرچه منتظر ماندم خبری از پسرم نشد.

با راننده تاکسی اینترنتی تماس گرفتم اما او مدعی شد پسرم را مقابل خانه پیاده کرده است. به حرفش مشکوک شدم ،چون می‌دانستم پسرم را نیاورده است. به همین خاطر از او شکایت داریم.

سردار عباسعلی بهدانی‌فرد، فرمانده انتظامی استان یزد در تشریح این خبر گفت: پس از شکایت این خانواده به کلانتری ۱۴ ابوذر شهرستان یزد و اعلام ناپدید شدن فرزندشان بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

مأموران کلانتری با کار گسترده اطلاعاتی بلافاصله راننده خودرو را شناسایی و دستگیر کردند و در بازجویی فنی، متهم به ضرب و جرح کودک ۹ ساله و رها کردن او در حاشیه شهر یزد اعتراف کرد.

سردار بهدانی فرد تصریح کرد: مأموران پلیس در عملیاتی ضربتی در محل اعلام شده حضور پیدا کرده و کودک مصدوم و بی‌حال را مشاهده و او را به بیمارستان منتقل کردند.

کودک به‌دلیل ضرب و جرح شدید از سوی راننده دچار شکستگی جمجمه شده و به کما رفته است که تلاش برای زنده نگهداشتن کودک از سوی کادر درمان ادامه دارد.

ارسال نظر